Reklamacija - Pitanja i odgovori


Ukoliko primetite bilo kakvu nefunkcionalnost na proizvodu koji ste kupili a ugrađen je od strane naših majstora, slobodno kontaktirajte majstora ponovo i on će u najbržem roku doći i otkloniti problem, ukoliko niste u mogućnosti da dobijete majstora slobodno se obratite slaonu u kome ste kupili proizvod. Mi ćemo stupiti u kontakt sa majstorom i pomoći u brzom rešavanju problema.

Ukoliko ste sami izvršili montažu, pozovite salon gde ste izvršili kupovinu, mi ćemo organizovati majstora koji će doći napraviti izveštaj i otkloniti problem. Ukoliko je do problema došlo nestručnom montažom, intervencija od strane naših montažera će se naplatiti. U drugom slučaju intervencija je besplatna. Pročitajte deo o garanciji proizvoda.


Brava na vratima bilo da je reč o starim ili novim bravama, sa kodiranim, casa ili klasičnim cilindrima može da se pokvari i otkaže. Ono što je najvažnije je ne paničiti !.

Takođe ne pokušavajte da sami otklonite kvar ukoliko niste za to stručni kako dodatno ne biste oštetili bravu. Za sva vrata koja stekupili kod nas ali i ona koja niste, obezbedili smo službu za hitne intervencije koja je aktivna 24h dnevno. Profesionalna ekipa montažera će u najkraćem vremenskom roku izlaći na teren i deblokirati bravu koja se kasnije servisira ili menja. Ako dođe do ovakvog problema prvo se obratite nekom od naših salona, ukoliko je do problema došlo van radnog vremena pozovite službu za hitne intervencije na 064/613-92-77 ili 060/613-92-77. Od ekipe za hitne intervencije koja demontira bravu nemojte očekivati da istu i zameni. Zamenu brave rade serviseri i montažeri ulaznih vrata.

stolarija.aspx